Project ‘Lopend Buurtje’ is van start gegaan

Project ‘Lopend Buurtje’ is van start gegaan

Lopend Buurtje Partners.jpg

Project ‘Lopend Buurtje’ gestart in BZHW

Het wordt een jaar vol met acties in de wijk Bezuidenhout West in Den Haag. Hier gaan we aan de slag met de bewoners om hun wijk nog leefbaarder en leuker te maken. Wat ons betreft ligt dat in het anders leren kennen van je buren en buurtbewoners. En dat doen wij door stap voor stap met hen een kunstwerk tot stand te laten komen. Het zijn de gesprekken die hierbij gedeeld worden waar het eigenlijk om gaat. Met ‘Lopend Buurtje’ gaan we hun wensen en behoeftes in kaart brengen en hen stimuleren en begeleiden deze zoveel mogelijk deze zelf te realiseren. De lopend Buurtje prijs is hier onderdeel van.

Afgetrapt is met de wijkgeoriënteerde organisaties die actief zijn in deze buurt. Door hen te betrekken in het project zijn wij van mening dat de bewoners nog meer geholpen gaan worden. Dit beloofd een bijzonder jaar te worden waarin wij er alles aan gaan doen om het project als een Lopend Buurtje door de wijk te laten gaan.

#Voorwelzijn, #Wijkagent, #BewonersverenigingBezuidenhoutWest, #Digidames, #GemeenteDenHaag, #KesslerStichting, #Haagwonen, #KunstVerbind en #LopendBuurtje

Leuk als je eens een kijkje neemt op: www.lopendbuurtje.nl

‘Lopend Buurtje’ is een project van stichting KunstVerbind

Geen reactie's

Geef een reactie