Gebruik je het niet, Doneer het dan!

Gebruik je het niet, Doneer het dan!

Koningsdag ging dit jaar niet door en we hadden dus ook geen Vrijmarkt. Veel mensen zitten met overcomplete spulletjes vanwege hun “Corona Lockdown opruim actie”. Gelukkig mogen we straks steeds meer en zijn de Kringloopwinkels dan ook weer open. Mocht je toch dichter bij huis je spulletjes een 2e kans geven, denk dan aan De Kessler stichting aan de Schenkweg. de bewoners kunnen het goed gebruiken in afwachting op een ((vaste) woning of woonplek.

Wat heb ik zelf gedoneerd? Dingen die niet of nauweliks gebruikt zijn en ik heel lang bewaard heb en waarvan ik nu denk dat ik daar anderen blij mee kan maken.
Ik weet natuurlijk niet wie wat gekregen heeft, maar ik begreep dat ze er wel blij mee waren.

Mocht je willen weten wat ik allemaal gedoneerd heb? Check onderstaande foto’s. Wil je ook doneren, neem dan contact op met de Kessler stichting via: kesslerstichting.nl Alvast meer weten, check dan hier ons Welkomst filmpje voor de Kessler stichting.

Geen reactie's

Geef een reactie