Gratis Xmas fotoshoot wordt OVB Valentijns fotoshoot in febr!

do17dec13:00do19:00Gratis Xmas fotoshoot wordt OVB Valentijns fotoshoot in febr!13:00 - 19:00(GMT+01:00) Jan van Riebeekplein 90

Evenement details

Helaas moeten we aangeven dat de XMas fotoshoot vanwege de totale LockDown in Nederland geannuleerd is. Onder voorbehoud maken we er een Valentijnsfotoshoot van, dus houdt onze website in de gaten!

Breng de flyer die je in de brievenbus hebt ontvangen mee en ga gratis op de foto!

Meld je, om zeker te zijn van een plekje, van tevoren aan via cynthia@digidames.nl met als onderwerp: Xmas fotoshoot met je voornaam, achternaam, email adres en telefoonnummer.

Door mee te doen aan de Xmas fotoshoot, doe ook automatisch mee aan de expo #BZHW Bijzonder in Beeld en maak kans op je eigen VIP professionele fotoshoot van 30 min. We plaatsen de foto’s op de website van BZHW.nl en organiseren na afloop nog een echte expo. Uiteraard hoef je niet perse met je foto op onze website BZHW.nl te staan, of aan de expo mee te doen. Geef, voordat je op de foto gaat, aan dat je dat liever niet hebt.

Maak, terwijl je wacht, in de selfielight studio alvast foto’s van jezelf! Of neem een Kerstwens op. De leukste, liefste, of origineelste Kerstwens delen we op onze website. Dit doen we ook alleen als jij dat wilt.

We houden ons tijdens de fotoshoot aan de Covid regels. Dit betekent dat we je vragen om in de rij te staan en 1,5 m afstand te bewaren en dat wanneer je binnen komt je je mondmasker opdoet en je handen ontsmet. Uiteraard doe je je mondmasker af tijdens de fotoshoot. 😉 Er mogen ook niet teveel mensen tegelijkertijd binnen. Ben je van 1 gezin, huishouden, of vriendengroep, dan mag je uiteraard wel met elkaar op de foto (max 6 personen). Na afloop vragen we je om het gebouw meteen te verlaten, zodat de volgende naar binnen kan. Zorg er wel voor dat je naam en contact gegevens kloppen, zodat we je je foto kunnen toesturen.

We wensen je hele fijne feestdagen en vooral ook een gezond 2021 toe!

Lees meer

Tijd

17 December 2020 13:00 - 19:00(GMT+02:00)

Geen reactie's

Geef een reactie