Buurtbakkie in Coronatijd

Buurt Bakkie

Het BuurtBakkie vertelt. Verhalen in Coronatijd.

Saskia de Vin de community builder van de Gemeente heeft het idee geopperd om met het  buurtbakkie op gepaste afstand met het  buurtbakkie op bezoek te gaan in #bezuidenhout. Bij wie kan zij langs komen? Zij vertelt:

“Elke vrijdagmiddag wil ik met het BuurtBakkie een verhaal of gedicht gaan brengen bij iemand die het verdiend/jarig is, nodig heeft of welke reden je ook maar kan bedenken! . De drie leukste/mooiste/gekste aanvragen zullen we gaan uitvoeren. Uiteraard op gepaste afstand met megafoon (indien nodig). Wat heb ik nodig? Stuur een mail of whats app naar: of 0650030419 met wat je diegene wilt vertellen!

 

We hebben een team van verhalenvertellers van Onzichtbaar Den Haag klaar staan die daar een heel mooi en pakkend verhaal of gedicht van gaan maken!

 

Geef me het adres van diegene die je wilt verrassen en ik rijd er met het BuurtBakkie heen en ga dit verhaal voordragen (of laat het door iemand voordragen). Heb je meer info nodig bel me dan gewoon. Ik hoop op vele mooie verhalen en gedichten. Het BuurtBakkie is er nog tot eind april daarna stopt deze actie in principe tenzij we nog steeds aan huis gekluisterd moeten blijven.

 

Data zijn: 10 april, 17 april, 24 april en 30 april of 1 mei. allemaal in de middag”.

 

Het buurtbakkie is een mobiele ontmoetingsplek waar bewoners in de gelegenheid zijn om met elkaar een gezellig “bakkie” koffie of thee te drinken.  De camper met dezelfde naam staat periodiek op wisselende plekken in de wijk. Saskia de Vin is de community builder van de gemeente Den Haag en is de gastvrouw. Afhankelijk van tijdstip, locatie en actuele ontwikkelingen kan Saskia  wijkpartners meenemen die graag met de bewoners in gesprek gaan.

 

Weten waar en wanneer het buurtbakkie staat? Kijk dan even op de activiteiten agenda.

Koffiecamper Buurtbakkie arriveert in Bezuidenhout-West: “Op kleine schaal aan de slag met de wijk”